Soms kan het leven zo eenvoudig zijn. ACN wil je daarbij een eind op weg helpen. Deze provider biedt essentiële diensten aan die nuttig zijn bij diverse aspecten van het dagelijks leven. Hierbij denken we aan wellness, persoonlijke verzorging, digitale telefonie, vaste telefonie, ACN Alles-In-Een en het partnerschap energie. Wij stellen deze diensten graag even aan je voor.

De kerntaken van ACN

Uiteraard verliest ACN zijn kerntaken niet uit het oog. Bellen via het internet is de specialiteit van dit bedrijf. Je kunt er hier bij  ACN  meer over lezen. Dankzij Europe Call worden de afstanden tussen de Europese landen onderling steeds kleiner. Dit pakket biedt de volgende mogelijkheden:

  • Bellen naar 31 landen in Europa
  • Zowel naar vaste lijnen als naar mobiele nummers
  • 2000 gratis belminuten wat overeenkomt met 33 uur.

Dit telefoniepakket werkt met een vaste prijs van € 12,95 per maand. Deze formule is niet alleen uiterst voordelig en tegelijkertijd wordt er niet met een bindingsperiode, noch met starttarieven. Hier kun je alleen maar bij winnen! Digitale telefonie van ACN is een absolute aanrader.

ACN vaste telefonie

Naast digitale telefonie kun je bij deze provider ook kiezen voor vaste telefonie. Zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten vind je op ACN de voordeligste tarieven.

Voor particuliere klanten

Deze telefoonprovider biedt je een geïndividualiseerde service. Telkens wordt ervoor gezorgd dat je kunt kiezen tussen een pakket dat op jouw maat is geschreven. ACN biedt namelijk een basispakket dat in overeenstemming met jouw belgedrag kan worden aangevuld met extra opties. Zo krijg je van deze provider precies wat je nodig hebt en betaal je hiervoor geen cent te veel.

Voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten is het belangrijk dat een contract voor vaste telefonie wordt aangepast aan de behoeften van een bedrijf. ACN biedt dus ook voor zakelijk telefoonverkeer een basispakket dat verder kan worden uitgebreid met functionaliteiten op maat van de onderneming.

ACN Alles-In-Een

Net zoals andere providers biedt ACN zijn klanten een Alles-In-Een pakket aan voor vaste telefonie, internet en interactieve televisie van KPN. De provider zorgt voor een werkelijke bodemprijs!

Last but not least: partnerschap energie

De meeste essentiële diensten van ACN zoals ze worden beschreven op ACN verbruiken energie. Daarom is het niet meer dan logisch dat deze veelzijdige provider een partnerschap energie aanging met energiedirect.nl. Wie energiedirect.nl als energieprovider kiest, kiest voor de scherpste prijzen van de Nederlandse markt. Je merkt het meteen: ACN denkt aan alles.

Website  |  Alle artikelen van deze schrijver