Mobiele website voor restaurant, cafe en horecagelegenheden.

Nederlanders maken steeds meer gebruik van internet op de mobiele telefoon. Ook meer informatie over horecagelegenheden zoals restaurants en cafe`s wordt zo opgezocht. Als restauranthouder is dit natuurlijk dé kans om in te spelen op deze markt. Door slim gebruik te maken van deze kans kunnen er veel meer klanten verkregen worden.

Tegenwoordig is er voor ieder restaurant een website. Echter is een dergelijke website op een mobiele telefoon niet altijd duidelijk te weergeven. Het is daarom slim om als restauranthouder een mobiele website op te zetten, zodat ook het mobiele verkeer naar het restaurant gehaald kan worden.

Menukaart op mobiel

restaurant website op iphone

Met een speciale mobiele website voor het restaurant kan veel voordeel verkregen worden als restauranthouder. Via de mobiele website kan meer informatie gegeven worden over de website. De bezoekers van de website kunnen dus in één oogopslag zien welke gerechten er in het restaurant geserveerd worden, terwijl dit op een normale website vaak onoverzichtelijk te zien is. Met de mobiele weergave van de menukaart is het voor de bezoeker goed te zien wat de verschillende gerechten zijn en de prijs hiervan.

Door eenvoudig een aantal gerichte pagina’s aan te maken op de mobiele website is het navigeren door de website voor een bezoeker kinderspel. Zij kunnen gemakkelijk door de pagina’s heen scrollen en zo veel informatie vinden over het restaurant, zoals de openingstijden en de adresgegevens en het menu. Daarnaast kunnen zij ook reserveringen doen bij het restaurant via de mobiele website, doordat dit ingebouwd is.  Er hoeft dus geen telefoon meer beantwoord te worden alvorens de reservatie gemaakt zal zijn.  Door eenvoudig aan te klikken dat er gereserveerd moet worden kunnen de bezoekers de reservering achterlaten, u kunt hiervan op verschillende manieren op de hoogte woorden gesteld waaronder via sms waardoor u gelijk weet dat een nieuwe reservering binnen is.   afhankelijk van uw wens.

Eenvoudig beheer van uw horecawebsite

De mobiele website voor een restaurant heeft dus de potentie om veel meer klanten en reserveringen binnen te brengen. Door de CMS mogelijkheden is het gemakkelijk bij te houden.  het systeem voorziet in diverse functies voor makkelijk beheer van menukaarten,  openingstijden van uw restaurant, fotos en overige informatie. natuurlijk zijn social media geïntegreerd, bent u actief op twitter of facebook dan wordt deze informatie gelijk meegenomen binnen uw mobiele website. Daarnaast voorziet de website ook in acties eventuele aanbiedingen kunnen op uw mobiele website worden opgenomen en gelinkt middels mobiele qr codes

Ook voor de bezoekers is dit natuurlijkveel fijner, omdat zij nu beter alles kunnen vinden op de website en  de website vele malen laad  en de makkelijke manier om direct contact op te nemen en te reserveren. De kans dat men door lange laadtijden of een onoverzichtelijke website wegklikt is minimaal.

Website  |  Alle artikelen van deze schrijver