Optimaliseer uw website voor mobiel gebruik

Uw website optimaliseren voor mobiel is een belangrijk item op dit moment. Had u net een mooie website laten bouwen en uw website te laten optimaliseren voor de zoekmachines,  en inderdaad de resultaten zijn ernaar.  automatisch komt er verkeer naar uw website,  verkeer waar u eerder niet op gerekend had. De vragen van uw klanten zijn plotseling ook veel meer gericht op uw product. Dit komt doordat het gericht verkeer is, gericht vanuit de zoekfuncties van de zoekmachines. Had u dit gehele traject net achter de rug, komt de volgende optimalisatie golf.

Optimaliseer Voor Mobiel

Plotseling vinden vinden uw relaties en klanten dat uw website niet makkelijk te gebruiken is op hun Iphone, Ipad, smartphone en meer van dat soort apparaten.

U kunt besluiten niets te doen. Echter we dienen u wel op de hoogte te stellen dat steeds minder mensen het internet bezoeken vanaf hun thuis PC en mooie 22 inch scherm, waarop alles goed zichtbaar is.
U moet uw site dus aanpassen. Doet u dit niet dan verliest u waardevolle klanten aan de concurrentie die hun website wel hebben laten aanpassen.

Aandachtspunten Bij Het Optimaliseren

Om alle aandachtspunten bij het optimaliseren te noemen zouden we nog wel een halve encyclopedie kunnen volschrijven, echter er zijn een paar basispunten waar rekening mee gehouden dient te worden.

Zorg dat de tekst doorstroomt, waardoor het op de mobieltje of Apple Ipad makkelijker te scrollen valt.

Zorg dat de plaatjes op uw website in klein formaat aanwezig zijn, dit geeft meerdere mogelijkheden als deze via de mobiel apparaat bezocht worden. Grote plaatjes beschikbaar maken voor PC gebruikers (dubbelklik en uitvergroten).

Menu structuur en website breedte moeten kunnen flexen, waardoor deze zich automatisch aanpassen aan het beeldformaat van de mobiele apparaat.

Afhankelijk van de elementen van uw website en welke programmeertalen er gebruikt zijn om de website te construeren zal het gemakkelijk of onmogelijk zijn om uw website te optimaliseren voor mobiel. Onmogelijk in de zin, dat zaken gewijzigd dienen te worden in wel mobiel vriendelijke elementen.  Mwebsite is in dat geval op alle website toepasbaar en zorgt ervoor dat uw website  goed mobiel bereikbaar is in alle gevallen.  Zonder dat u hier zelf veel tijd mee bezig bent, in 2 stappen /een paar minuten heeft u  slechts nodig voor uw mobiele website.  of uw webmaster/ontwerper met alle extra kosten van dien.

Optimaliseer uw website voor mobiel!
uw klanten zullen u dankbaar zijn.

Website  |  Alle artikelen van deze schrijver