Voorbeelden Van Mobiele Websites

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van mobiele website welke eerder via Mwebsite zijn gerealiseerd. Op basis van uw huidige website zetten wij een voorstel van uw mobiele website op waarna in goed overleg met u eventuele aanpassingen kunnen worden gemaakt. daarnaast is ook de mogelijkheid aanwezig om op ieder moment nadien zelf nog aanpassingen door te voeren binnen uw mobiele website via de Mwebsite cms.

Mobiele Website Sijtsema

Sijtsema Eenum

Sijtsema Eenum heeft ruim 25 jaar ervaring met ontwerpen, productie, verkoop en het monteren van tuinhuizen, priëlen, ateliers en bergingen. Allen gemaakt van hout in elke gewenste maat, van klein tot groot en in iedere stijl en sfeer.

Deze website is opgezet door middel van veel grote mooie foto`s van de verschillenden tuinhuisjes en bergingen waardoor deze website minder geschikt is voor mobiele gebruikers. hierbij is in de meeste gevallen toch een beperkt download snelheid mogelijk. Daarnaast was informatie moeilijk vindbaar door ondermeer het horizontaal scrollen, en werd de informatie niet op alle mobiele telefoons correct getoond. Door de mobiele versie zijn al deze problemen verholpen en wordt naast de makkelijk bereikbare informatie, per categorie een selectie van voor mobiel geoptimaliseerde foto’s`s getoond.

Mobiele Website Jkf

Jansje Klazinga | Fotograaf

Jansje Klazinga | Fotograaf: een kleine selectie van het fotowerk: Interieur-, lifestyle-, portret- en reportagefotografie.

Aangezien de originele website volledig in flash was opgezet werd de website niet getoond op mobiele telefoons, flash word binnen de meeste mobiele apparaten namelijk niet ondersteund. de mobiele website bevat het grootste gedeelte van de portfolio aan foto`s welke overzichtelijk te benaderen zijn en daarnaast alle relevante contact informatie.

Mobiele Website Ody

Grieks Resturant Odyssey 

Meer betaalbaar & divers dan ooit

verwelkomt Odyssey zijn bestaande en nieuwe fans met veel kwaliteit & service. Het Odyssey team & eigenaar Georgios Klazidis blijven zich verfijnen van bestaande kwaliteiten en zullen u in de toekomst blijven verrassen van nog betere en opmerkelijke gerechten.

Zeker voor bedrijven binnen de horeca branche is een optimale bereikbaarheid via mobiele telefoon een must, naast de menu en drankenkaart zijn de contact gegevens makkelijk opvraagbaar en kan men eenvoudig de route en locatie nagaan door middel van Googlemaps.opgezet door middel van veel grote mooie foto`s van de verschillenden tuinhuisjes en bergingen waardoor deze website minder geschikt is voor mobiele gebruikers. hierbij is in de meeste gevallen toch een beperkt download snelheid mogelijk. Daarnaast was informatie moeilijk vindbaar door ondermeer het horizontaal scrollen, en werd de informatie niet op alle mobiele telefoons correct getoond. Door de mobiele versie zijn al deze problemen verholpen en wordt naast de makkelijk bereikbare informatie, per categorie een selectie van voor mobiel geoptimaliseerde foto’s`s getoond.

Mobiele Website Tklooster

Het Klooster

De website van ‘t Klooster voor Geactiveerde Zuurstoftherapie en de natuurgeneeskundige praktijk. Wij helpen u natuurlijk met uw gezondheid!

Deze website bevat zeer veel informatie over de verschillende producten en diensten van Het Klooster, naast informatie over de verschillende oplossingen is er een volledig overzicht van alle aanbieders/praktijken per provincie aanwezig. in overleg is voor de mobiele versie een selectie van de belangrijkste informatie geplaatst met daarnaast alle informatie van de verschillende praktijken zoals de adres en telefoon gegevens, welke per provincie eenvoudig zijn na te gaan.